Vrienden van de Horeca

Column voor klanten 1 min read, March 27, 2020

Ben je op zoek naar merchandise van jouw favoriete Kroeg, Dancecafé of Club? ‘Vrienden van de Horeca’, een initiatief van Mark van der Zande en zijn collega’s van Custom Company App maken dit nu mogelijk.

Een kosteloze webshop voor horeca-ondernemers

‘Zoals iedereen inmiddels wel weet, is de horecasector keihard getroffen door het Coronavirus. De inkomsten zijn naar zo goed als nihil teruggelopen. Dus elk klein beetje omzet is heel mooi meegenomen voor een onderneming’, aldus Mark van der Zande.

Met de 'Vrienden van de Horeca' koop je een shirt van je favoriete feestcafé

‘Zelf draai ik ieder weekend als DJFeestBeest in diverse horecagelegenheden in Nederland, waaronder feestcafé Shooters in Arnhem.

Vanaf het eerste moment van de uitbraak van het Coronavirus dacht ik al na hoe ik Shooters een steuntje in de rug kon geven. Ook al zou het maar een klein gebaar zijn. Zo is het idee van ‘Vrienden van de Horeca’ ontstaan. Een shop waar de ‘vrienden van’ Shooters unieke merchandise kunnen kopen.

Vrienden van de Horeca is een idee van Mark van der Zande

Custom Company App, de bouwer van de webshops

‘Mijn idee werd zeer enthousiast door Custom Company App opgepikt, het bedrijf waar ik doordeweeks aan de slag ben als wordpress developer.

De directie heeft mij en mijn collega’s onmiddellijk de tools en de tijd gegeven om dit idee uit te werken voor elke horecaonderneming in Nederland.’

Is er een limiet aan aangesloten bedrijven?

‘Op dit moment zijn er vijf horecabedrijven die een ‘vrienden van’ shop online hebben. We hebben geen limiet aan het aantal shops. We gaan net zo lang door totdat we onze capaciteitsgrens hebben bereikt’.

Te gekke merchandise van jouw favoriete horecagelegenheid

Unieke merchandise

Je vindt de leukste Caps, T-shirts, Tank Tops, Hoodies, Shorts en Gymtassen op de websites van ‘Vrienden van’. Ons werd verteld dat de Hoodies het hardst lopen. Neem alvast een kijkje bij: vriendenvanshooters

Wil je ook een online shop?

Ga dan naar: vriendenvandehoreca

Custom Company App zet kosteloos de webshop voor je op. Succes met de verkoop!

Schrijf je in voor de wekelijkse Nieuwsflits en ontvang het actuele nieuws over DJ's, Bijzondere DJ-acts, Thema’s voor feesten of evenementen, en veel meer.
Sign up for our newsletter