written by
Nick Wijnand

Horeca & Entertainment naar Malieveld

Relevant voor DJ's Column voor klanten 1 min read, June 23, 2020

Vandaag, 23 juni 2020, demonstreert de Horeca en Entertainment branche op het Malieveld in Den Haag van 16.00 - 21.00 uur. Deze branches worden onevenredig hard geraakt door de Corona maatregelen en te weinig erkend door de overheid. Versoepeling van de té strenge regels en meer financiële steun vanuit de overheid is nodig.

Horeca en Entertainment branche demonstreert op Malieveld

Wie zijn de demonstranten?

Horeca-eigenaren, horecapersoneel, DJ’s en artiesten, licht- en geluidsbedrijven, festival/evenementenorganisaties, boekingskantoren, catering, circussen, beveiligers, kermisexploitanten, maar ook bezoekers van horeca, entertainment, festivals en evenementen demonstreren tegen de huidige te strenge Corona maatregelen en pleiten voor versoepeling.

Wat willen zij bewerkstelligen?

De demonstranten willen onder andere een versoepeling van de 1,5 meter maatregel. Geen onmiddellijke boetes maar overleg en waarschuwingen bij overtredingen.

Horeca & Entertainment willen een versoepeling van de 1,5 meter maatregel

Ook wordt het kabinet verzocht om festivals/evenementen weer toe te staan, eventueel met beperkte bezoekersaantallen. Daarnaast vragen ze om meer financiële steun voor horeca en artiesten.

Beperking van de enorme schade

De organisatie doet een oproep voor steun om de enorme schade in deze sectoren nog enigszins te beperken voor het te laat is.

Contact:
demonstratiemalieveld@gmail.comSchrijf je in voor de wekelijkse Nieuwsflits en ontvang het actuele nieuws over DJ's, Bijzondere DJ-acts, Thema’s voor feesten of evenementen, en veel meer.
Sign up for our newsletter