written by
Nick Wijnand

Eurovisie Songfestival DJ

DJ Stories 1 min read, January 22, 2020

Na 44 jaar heeft Nederland eindelijk weer het songfestival gewonnen. Een geweldige prestatie van Duncan Laurence in Tel Aviv. Dit jaar is het de beurt aan Rotterdam om in Ahoy het festival te organiseren. Én daar kan een echte Eurovisie Songfestival DJ natuurlijk niet ontbreken.

Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

Maak kennis met Eurovisie Songfestival DJ Dimitri Visch

De Rotterdamse PartyJock Dimitri Visch is een echte fan, kenner en enthousiasteling van het Eurovisie Songfestival. Als geen ander weet hij wat dit feest van verbroedering inhoudt.

Tot eind mei zet Eurovisie Songfestival DJ Dimitri Visch diverse grote en kleine locaties op z’n kop.

Hij heeft een collectie van meer dan 60 jaar Songfestival muziek in zijn platenkoffer. Over deze songs kan hij je alle ‘weetjes’, feiten en anekdotes vertellen.

Het thema Songfestival voor allerlei evenementen

‘De muzikale schatkamer van het Eurovisie Songfestival zit vol herinneringen, vergeten pareltjes en dansbare hits’, aldus Dimitri. ‘Daarom ben ik op deze rijdende trein gesprongen.

Wie kent nou niet de hits uit meer dan 60 jaar geschiedenis! Ik noem er een paar: Waterloo, Volare, Après toi, Save your kisses for me, Vrede, Making your mind up, of J’aime la vie! Genoeg voor een avondvullend programma.

De muziek is weer hip

Door de Nederlandse overwinning zijn de Songfestival songs weer helemaal terug en hip. Niet alleen bij de oudere generatie, maar met name bij de jongeren’, vervolgt Dimitri.

‘De winnaars van de afgelopen jaren zijn echte popsterren. Op menig feest zijn hun songs niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan de hit Euphoria met de dampende House beats van Loreen. Of de Israëlische Netta die hoog scoort in het alternatieve circuit met haar hit Toy (kip).

De officiële afterparty met Dimitri Visch

Tot eind mei zet ik als Songfestival DJ diverse grote en kleine locaties op z’n kop. Dit themafeest is immers uitermate geschikt voor (internationaal) publiek op festivals, in horecagelegenheden, of bedrijfsevenementen, en overal waar een feestje is.

Voor het Eurovisie songfestival 2020 ben ik inmiddels geboekt voor de officiële afterparty in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.’

Klik hier als je meer wilt bekijken of horen van DJ Dimitri Visch

Schrijf je in voor de wekelijkse Nieuwsflits en ontvang het actuele nieuws over DJ's, Bijzondere DJ-acts, Thema’s voor feesten of evenementen, en veel meer.
Sign up for our newsletter