written by
Nick Wijnand

DJ FlexyFrank een allrounder en ras entertainer

DJ Stories 3 min read, March 5, 2020

Een creatieve, innovatieve, maar vooral ondernemende allround DJ. Dat is Frank Bohm, alias DJ FlexyFrank. De klant én de dansvloer staan bij hem altijd centraal!

DJ FlexyFrank met passie en plezier in DJ Booth

Met passie en plezier in de DJ Booth

Je ziet onmiddellijk dat DJ FlexyFrank plezier heeft in het entertainen van zijn publiek. Met zijn ondeugende pretogen staat hij in de DJ Booth en maakt van ieder evenement een onvergetelijke happening.

Meer dan 20 jaar ervaring

Frank is een zeer ervaren, gewaardeerde DJ en verstaat zijn vak als geen ander. Niet voor niets wordt hij gevraagd voor menig privéfeest en bedrijfsevenement. Hij kan inmiddels een indrukwekkende referentielijst laten zien.

Zo verzorgde hij de muziek op locaties en festivals als Paradiso, Mystery Land, Bevrijdingspop, Awakenings Festival, Air, Escape, Studio 80. Én gelegenheden op Bali, in Thailand en op Kos.

DJ FlexyFrank verzorgt niet alleen de muziek. Desgewenst kleedt hij het evenement aan met originele en interactieve concepten. Vaak ontstaan uit persoonlijke creativiteit!

Wat heeft deze creativiteit allemaal al laten ontstaan?

‘Sinds 1996 heb ik vele verschillende events en concepten gelanceerd, waaronder Thirties. Dit zijn feesten voor dertigers op bijzondere plekken.

Het jaarlijks terugkerende evenement ‘Haarlem Ordinair’ met een uniek thema en Fete des Tetes, hét 25+ oudejaarsfeest van Haarlem.

Maar ook ‘Go Bowling Like the Dude’, een verkleedfeest op de bowlingbaan’, aldus DJ FlexyFrank.

Muziek en interactief muzikaal entertainment van DJ FlexyFrank

Muziek en interactief muzikaal vermaak

‘In 2016, toen ik inmiddels 20 jaar ondernemer was, heb ik het roer omgegooid. Sindsdien richt ik mij alleen nog maar op het leveren van muziek en interactief muzikaal vermaak.

Denk hierbij aan Disco Bingo, Pick & Play CD Jukebox, Twist & Tune muziekrad en de Pop Quiz. Op maat gemaakte concepten en voornamelijk voor grote bedrijven als Google, Booking, NS, Rabobank, Ebay. Alleen mijn 90s Reünie en Fete des Tetes organiseer ik nog steeds.’

Wat is Disco Bingo?

‘Disco Bingo is een bewezen origineel en interactief muziekspektakel gebaseerd op het alom bekende Bingo spel. Dit keer staan er alleen geen nummers op de kaart, maar liedjes! Het is een super concept om zelfs de meest verstokte stoelzitter razendsnel op de dansvloer krijgen. Ik adviseer bedrijven of organisaties om hiermee de avond te beginnen; het is direct feest!’

Treed je ook op met live-artiesten?

‘Jazeker, goede artiesten zijn een mooie aanvulling op een DJ, dus ook op mij. Eveneens een prima combinatie als de klant twijfelt tussen een band en DJ. Dan heb je de flexibiliteit van een DJ plus de live elementen van een band.’

Produceer je ook zelf?

‘Lijkt me fantastisch! Tot nu toe echter maar een poging gedaan met een vriend. We hadden een begin gemaakt van een track en dat kostte al de hele dag.....

Maar, omdat het toch kriebelt, heb ik onlangs een Roland Groovebox aangeschaft. Voor mij eens een mooie aanleiding om de aankomende maand een vriend te bezoeken die woont, draait en produceert op Ibiza. Kunnen we dit apparaat mooi samen uittesten.’

Welke ontwikkelingen zie jij in het vak DJ?

‘Door de technische ontwikkelingen is het steeds goedkoper en daarom makkelijker geworden om te draaien. Je hoeft geen dure spullen en vinyl of cd singles meer aan te schaffen. Toen ik in de 90s begon was dat zeker nog het geval.

Anno 2020 wordt een plaatje met sync button aan de volgende geplakt. Dat is niet hetzelfde als een dansvloer aanvoelen en iedereen met een tevreden gevoel naar huis sturen.

Verder merk ik dat steeds meer klanten iets origineels zoeken, dus niet alleen een DJ. En daarom lever ik muziek en interactief muzikaal entertainment.’

DJ FlexyFrank voelt zijn publiek goed aan

Heb je nog wensen?

‘Als je bedoelt qua werk, dan is dat de invulling, creatie en programmering van grote (corporate) events. Qua privé, staat een reis naar Nieuw Zeeland hoog op de lijst. Misschien ooit een penthouse met mooi uitzicht in een warm land:)’

Hoe kan het anders, dan dat DJ FlexyFrank dit gesprek afsluit met zijn motto:

Verbinden, Vermaken, Verrassen en Verbazen!
Schrijf je in voor de wekelijkse Nieuwsflits en ontvang het actuele nieuws over DJ's, Bijzondere DJ-acts, Thema’s voor feesten of evenementen, en veel meer.
Sign up for our newsletter