In 10 stappen een succesvolle DJ-carrière

Relevant voor DJ's 3 min read, June 26, 2020

Onlangs heeft DJ/Coach Dimitri Visch zijn boek ‘In 10 stappen een succesvolle DJ-carrière’ uitgebracht. In zijn boek deelt Dimitri meer dan 20 jaar DJ-ervaring en geeft hij tips aan DJ’s die willen groeien als ondernemer. Een absolute ‘must read’!

Boek van DJ/Coach Dimitri Visch: In 10 stappen een succesvolle DJ-carrière.

‘Tegenwoordig zijn er in een middelgrote stad meer DJ’s dan kapsalons. Iedereen die op zijn of haar zolderkamer weleens een playlist heeft gemaakt, of een CD heeft gewisseld, noemt zichzelf DJ. Wie kent er niet een neefje van de buurman die DJ is? Je drukt op een knop en de software doet de rest. De zorgvuldig opgebouwde muziekcollectie op CD en vinyl is inmiddels vervangen door het streamen/downloaden uit de online muziekbibliotheek.

Als het ogenschijnlijk zo makkelijk is, hoe overleef je dan in deze wereld als full-time DJ? Je moet dus blijvend onderscheidend, vernieuwend en verrassend zijn’, aldus Dimitri.

Een ‘must read’: In 10 stappen een succesvolle DJ-carrière.

Een boost voor je DJ-carrière

Dimitri leert je in zijn boek hoe je moet denken en handelen als een ondernemer. Hij vertelt je niet hoe je moet draaien, maar wel hoe je jouw DJ-carrière een boost kunt geven.

Elke stap, die zeer doelmatig is beschreven, gaat vergezeld met praktijkvoorbeelden van DJ’s. Met de opdrachten aan het eind van iedere stap, kun je gelijk aan de slag.

Ook krijg je als lezer van dit boek een profiel op vindeendj.nl en toegang tot een online community waar je samen met andere DJ’s werkt aan je DJ-carrière.

‘De sleutel tot succes ben jezelf’, aldus Dimitri Visch

DJ/Coach en schrijver Dimitri Visch

Dimitri is al meer dan 20 jaar een veelgevraagde en succesvolle allround DJ in binnen- en buitenland. Zijn ervaring heeft hem geleerd dat jezelf de sleutel tot succes bent. En deze kennis draagt hij graag over aan DJ’s die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

Speciale aanbieding voor de DJ Match community

Het boek “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière” koop je € 17,50 bij: djcoaching.nl/10stappen

De E-book versie is voor € 9,95 verkrijgbaar bij: djcoaching.nl/e-book

Gebruik de code: DJM2020 en je krijgt 5% korting (in te vullen op het bestelformulier).

Boek recensies: In 10 stappen een succesvolle DJ-carrière

Recensies

‘Dimitri geeft je in zijn boek adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naareen hoger niveau te tillen.’ DJ Lody

‘Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je wilt verkopen, dan moet je durven opvallen. En, dat kan op verschillendemanieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, doorgoedkoop te zijn, of door aantoonbaar uitstekend te presteren?Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Durf zelfverzekerd je hoofd boven het maaiveld uit te steken en handel ernaar.’ DJ Albert Verwater

‘Als je een passie hebt, in mijn geval muziek, dan heb je 2 keuzes. Het is een leuke hobby, of je maakt er je beroep van. Ik heb ervoor gekozen om voor het ambacht van allround DJ te gaan. Toen ik dit besluit had genomen, ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij hiermee kon helpen. Iemand met veel ervaring, die alle denkbare situaties al heeft meegemaakt en die bereid is om zijn kennis te delen. Deze persoon heb ik gevonden in Dimitri Visch. Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager, coach en schrijver. Hij leert jou niet hoe je moet draaien. Dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je met dit boek om jezelf te profileren. Hij geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegenaan loopt. Dimitri heeft het wiel al uitgevonden, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Hij deelt zijn kennis graag, omdat hij en jij uniek zijn. Door anderen te helpen, raakt hij geen klanten kwijt, maar creëert hij juist een heel bijzonder netwerk. Zijn enthousiasme als coach is aanstekelijk en hij beschikt over een enorme kennis van zaken en een uitgebreid netwerk. Wil je meer uit je carrière halen? Dan raad ik iedere allround DJ aan om eens contact met hem op te nemen.’ DJ Carl Borgreven

Schrijf je in voor de wekelijkse Nieuwsflits en ontvang het actuele nieuws over DJ's, Bijzondere DJ-acts, Thema’s voor feesten of evenementen, en veel meer.
Sign up for our newsletter