Bring it Back Arnhemsgewijs LIVE

Column voor klanten Relevant voor DJ's 1 min read, June 24, 2020

Vue Cinema biedt, in samenwerking met DJ Match, entertainment op het ‘witte doek'! Op zaterdag 27 juni a.s. van 22.00 tot 00.30 trappen we af met: Bring it Back Arnhemsgewijs LIVE.

Bring it back Arnhemsgewijs live in de Vue bioscoop

Huisduif invites: Bring it Back Arnhemsgewijs LIVE

Arnhemsgewijs is de eerste groep met succesvolle Nederlandstalige R&B muziek. De groep begon in 1996 toen producer Edsel Camron besloot dat het tijd was voor Nederlandse R&B. Samen met Benjamin Vlijt, Lloyd Wezer en Regillio Belliot vormde hij Arnhemsgewijs, omdat ze (niet verrassend) uit Arnhem kwamen. In 1997 komt hun eerste album uit. Hun debuut-single ‘Je hebt me gebruikt’ verschijnt in mei en wordt een Top 20 hit. De opvolger ‘Wie doet ons dit aan’ verschijnt in oktober en komt ook in de hitlijsten.

Debuut-single ‘Je hebt me gebruikt’ van Arnhemsgewijs

Veilig genieten van een geweldig optreden

Op 21 locaties heeft Vue Cinema 2 zalen beschikbaar voor verassend entertainment. In de Vue tref je een veilige omgeving aan die het mogelijk maakt om met vrienden en/of familie gezamenlijk te genieten van een geweldig optreden. Of je nu alleen komt, met een vriendin, of zelfs met 10 vrienden. Samen lachen, meezingen, chatten via The Big Screen. Het mag en kan allemaal, zolang je de 1,5 meter regel respecteert. En, als je met 10 vrienden komt dan mag je daadwerkelijk met ’10 op 1 rij’ zitten.

De Nederlandstalige R&B groep Arnhemsgewijs

Bijzonderheden:

Locatie : Vue Cinema Hoogezand

Datum : zaterdag 27 juni 2020

Tijd : 22.00 – 00.30 uur

Ticketprijs : speciale prijs € 11,40, omdat Arnhemsgewijs als 1ste aftrapt!

https://www.vuecinemas.nl/films/film/arnhemsgewijs-vue-music

VEEL PLEZIER!

Schrijf je in voor de wekelijkse Nieuwsflits en ontvang het actuele nieuws over DJ's, Bijzondere DJ-acts, Thema’s voor feesten of evenementen, en veel meer.
Sign up for our newsletter